Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Pandekager ud af huset - til fester og alt muligt andet

Hos Pandekagebilen tilbyder vi pandekager ud af huset, og det kan være som pandekager til alle typer arrangementer, men det kan også være en salgsvogn, som et spændende alternativ til at leje en pølsevogn.

Pandekager til fernisering, jubilæum, reception eller temaaften​

Pandekager ud af huset kan eksempelvis være med is ved en butiksåbning, eller det kan være pandekager som hovedret til en reception. 

Vi kan blandt andet tilbyde pandekager til barnedåb eller temaaften, hvor vi kommer med mexicansk inspireret mad såsom bagte majspandekager med mexicanske specialiteter.

Mange af vores erhvervskunder har gode erfaringer med at få os til at servere lækre, fyldte pandekageretter for kunderne. Det kan være i forbindelse med produktdemonstration, åbent hus, eller andre lignende arrangementer, at vi tilbyder pandekager ud af huset.

Vi kan endvidere tilbyde en treretters menu, som pandekager ud af huset. En standardmenu består af en forret, to hovedretter og en dessert, og hver ret serveres ad libitum.

Hovedretterne tager udgangspunkt i en pandekage, som kan være med enten oksekød, kebab, kylling, chili con carne eller pulled pork. Forretten kan være enten laks, tigerrejer eller kylling i asparges, og desserten består af is. Hvis dette lyder lækkert, så benyt dig af linket til højre her ☛ for pandekager ud af huset.

Kontakt os for at bestille pandekager ud af huset​

Vi giver gerne gode råd til valg af fyld, når du bestiller pandekager ud af huset, til dit næste arrangement. Bestil et tilbud eller book en menu her.

Du kan også kontakte os på telefon 23 96 13 49 for at bestille pandekager ud af huset, eller skriv til os på: info@pandekagebilen.dk.​​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk