Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kører i hele landet

Op til 700 personer

Pandekager ad libitum​

​Pandekager på hjul – Catering fra Pandekagebilen

​I vores catering koncept "Pandekager ud af huset" medbringer vi alt, der skal bruges til frembringelse af en pandekage menu til din fest. - Du skal bare stille et bord frem til os, så sørger vi for resten.

Typisk bager og anretter vi pandekagerne i festlokalet. Den liflige duft af pandekager og vores søde, udadvendte pandekagebagere er derfor med til at gøre din fest til noget særligt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten! Vi er kendt for pandekager lavet af hjemmerørt dej, der fyldes med friske råvarer og sprød salat af vores kompetente og servicemindede medarbejdere.

Siden starten af 2006 har vi tilberedt og serveret pandekager til både små og store arrangementer - fra 30 og op til mere end 600 gæster på en gang.

Nu lejer vi også service ud og har en salgsvogn, der ofte er ude ved byfester, firmaarrangementer og markeder.

Ring til os og forhør nærmere - eller udfyld skemaet under "Kontakt", og vi sender dig et tilbud eller ringer dig op - alt efter dit valg.

Vi vil gerne understrege, at Pandekagebilen er en virksomhed med en sund økonomi. Derfor kan du være sikker på, at vi stadig er der, hvis du booker os til en konfirmation eller et andet arrangement et par år ude i fremtiden.​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk