Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mad til fest i form af pandekager ud af huset

Hos Pandekagebilen tilbyder vi pandekager ud af huset, fx hvis du skal bruge mad til fest. Det kan være pandekager til alle typer arrangementer, men det kan også være en salgsvogn som et spændende alternativ til at leje en pølsevogn.

Vi holder til i Odder, tæt på Aarhus, men vi kører ud til kunder i hele Danmark. Så uanset om du bor på Fyn, i Jylland eller et helt andet sted i landet, er du velkommen til at kontakte os.

Mad ud af huset til jubilæum, reception eller temaaften

Når det kommer til mad ud af huset er der mange muligheder. 

Pandekager ud af huset kan fx være til:

  • Fødselsdag
  • Jubilæum
  • Fernisering
  • Reception
  • Temaaften
  • Butiksåbning
  • Barnedåb
  • Åbent hus
  • Og mange flere arrangementer

Det kan fx være mad til fest, hvor der er et mexicansk tema. Her kommer vi så med mexicansk-inspireret mad såsom bagte majspandekager med mexicanske specialiteter.

Mange af vores erhvervskunder har gode erfaringer med at få os til at servere lækre, fyldte pandekageretter for kunderne – fx i forbindelse med produktdemonstration, åbent hus eller lignende arrangementer.

Hvis vores mad ud af huset lyder lækkert, så benyt dig gerne af linket til højre her. ☛

Pandekager ud af huset med lækkert fyld

Vi kan endvidere tilbyde en treretters menu, som pandekager ud af huset. En standardmenu består af en forret, to hovedretter og en dessert, og hver ret serveres ad libitum.

Hovedretterne tager udgangspunkt i en pandekage, som kan være med enten oksekød, kebab, kylling, chili con carne eller pulled pork. Forretten kan være enten laks, tigerrejer eller kylling i asparges og desserten består af is.

Kontakt os i dag for at bestille mad til fest

Vi giver gerne gode råd til valg af fyld, når du bestiller pandekager ud af huset til dit næste arrangement. Bestil et tilbud eller book en menu til mad ud af huset her.

Ring og hør mere om mulighederne for mad til fest på telefon: 23 96 13 49 eller skriv en e-mail til: info@pandekagebilen.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk