Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kører i hele landet

Op til 700 personer

Pandekager ad libitum​

​​Pandekagebilens gæstebog​

25. oktober

​2010

Indlæg af Helle Randrup Larsen

Hej! Jamen, jeg var hos Lone og spiste og spiste. Fik Jer heldigvis booket til mit eget selskab i lørdags og mine gæster spiste også op. Godt at pandekagemanden, Troels, kunne levere mad til 27 piger. Nemt for mig, ingen stress over madindkøb og madlavning, ingen opvask og pænt køkken da han gik hjem.

Tak for mad og på gensyn​

19. oktober

​2010

Indlæg af Lone, Midtjylland

Jeg vil blot sige tak for den fantastiske mad i lørdags.

Alle mine gæster var vilde med maden og den unge mand der bagte og bagte og bagte arbejdede bare stille, roligt og venligt. Jeg tror ikke, at fortjenesten kan være i top med den appetit mine gæster lagde for dagen. Da vi vaskede op var der måske samlet 1 pandekage til rest, tallerknerne var slikket, så om folk virkelig spiste så meget, eller om de puttede pandekagerne i tasken skal jeg ikke kunne sige. Jeg kan forstå at det ene hold af mine gæster allerede har bestilt Jer til på lørdag..

Tak for mad og jeg håber at jeg oplever Jer en anden gang - enten her eller i byen.​

14. oktober

​2010

Indlæg af Annette Fransgaard

"Til vores firmaarrangement den 2. oktober havde vi valgt at få Pandekagebilen til at lave mad til os. Det var en kæmpe succes. Dejlige pandekager, lækkert fyld og masser af mad. Samtidig var det bare en super kok​

27. september

​2010

Indlæg af Dorte Jeppesen

Hej Hej ..... Ville bare sig at vi var til fest i Lørdags hvor vi fik jeres pandekagemenu ...uhm det smagte bare dejligt og hvor de mættede ...

Det er rigtig god mad og de var rigtig søde og smilende dem der lavede maden...

18. september

​2010

Indlæg af Charlotte, Midtjylland

Hej, Jeg vil gerne sige tak fordi I i lørdags var med til at gøre en god fest endnu bedre. Jeg har modtaget mange positive kommentarer om jeres mad og om personalet. En stor succes som jeg håber engang bliver gentaget !

Mange hilsner og tak, Charlotte

02. september

​2010

Indlæg af Dennis Søggard

"Gadefest i weekenden - ingen gik sultne i seng.

Vi har kun hørt positive tilbagemeldinger, for et velsmagende måltid

28. august

​2010

Indlæg af Henrik Nysæther

"1000 tak til ""Pandekagemanden"" for at gøre vores 80'er fest meget vellykket. Det var et super arrangement, og meget velsmagende...det kan klart anbefales....."​

18. august

​2010

Indlæg af Susanne, Horsens

Vi var ovenud tilfredse med arrangementet i søndags - tak for det :)

Med venlig hilsen Susanne

15. august

​2010

Indlæg af Annemette W. L. Åmand

Hej Claus og resten af Pandekagebilen. 1000 tak for et rigtig vellykket arrangement søndag d. 12/09-2010 ved vores søns dåb. Alle var glade og utrolig mætte.

Det bliver ikke sidste gang, vi gør brug af jeres service.

MVH Henrik og Annemette.​

22. juli

​2010

Indlæg af Dorthe Højlund Petersen

Hej Claus! 1000 tak for et godt arrangement d. 17/7 i Roerslev Forsamlingshus.

Vi var ovenud tilfredse og med de tilbagemeldinger vi har fået indtil nu så var vores gæster også. Det er ikke sidste gang vi booker jer. Der var et minus.....maven og appetitten var for lille. Rigtig god sommer.

Mange hilsner fra de 4 på Blankegårdsvej, Roerslev.​

13. juli

​2010

Indlæg af Karsten Madsen

Ved vort bryllup på Fyn blev der serveret 3-retters-menu af pandekager.

Stor ros til Pandekagebilen. God vejledning, aftaler overholdes, super mad (alle fik serveret varme og velsmagende retter), og stor ros til kokkene for forberedelse og arrangement på stedet, der skabte ro og glæde. Stor anbefaling fra os.

Med venlig hilsen Birgit og Karsten.​

07. juli

​2010

Indlæg af Anders, Give

Hej Pandekagebil , Vil lige sige tak for sidst - et super arrangement som alle roste. 

Meget professionelt fra jeres side og super lækker mad, og dejligt nemt for os da I har det hele med og tager det hele med igen. Tak endnu engang, og bestemt ikke sidste gang :-)

Med venlig hilsen Anders

17. juni

​2010

Indlæg af Hannes 40 års fødselsdag

"Hej 30-40 damer/piger/koner samlet i ét telt nød godt af da en MAND I UNIFORM serverede de lækreste pandekager. Genial form for menu og nemt for værterne. Stor ros til ""bageren"" - det kræver sin mand at holde så MEGET og så HØJT snak ud.

Vi havde en fantastik aften. Kan kun anbefale pandekagekonceptet"​

30. maj

​2010

Indlæg af Bente Nedergaard

"Kære pandekagebagere Det var bare en forrygende indsats I leverede til min fødselsdag lørdag aften. Professionel håndtering af ""sagen"" fra bestilling til levering - alt under kontrol, og fin information hele vejen. Bespisning i stor stil af 80 mennesker helt uden panik, og til alles store tilfredshed og ikke mindst mæthed.

Dejligt og meget høfligt personale, der arbejdede forbilledligt og ryddede så flot op efter sig, at det dårligt kunne ses, at de havde været her. Superoplevelse - håber mange af gæsterne fra min fest, vil bruge jer fremover til større eller mindre arrangementer. I er i hvert fald på min positivliste fremover.

Mange glade hilsner fra Bente"​

16. maj

​2010

Indlæg af Merethe, Midtjylland

Vi siger med stor tak for dit besøg den 13. maj. For både voksne og børn var det en stor glæde at have besøg af Pandekagebilen, som serverede de mest henrivende og velsmagende pandekager.

På alles vegne, Merethe​

13. maj

​2010

Indlæg af Otto

Hej Jeg var oprigtig bekymret før festen, var der nu mad nok, hvad syntes gæsterne, overholdt Pandekagebilen aftalerne ...

Alle mine bekymringer blev gjort til skamme, der var rigeligt mad, gæsterne syntes, det var super lækkert og smagte rigtigt dejligt. Alle aftaler blev overholdt og Pandekagemanden havde den tid der skulle til, intet stress eller jag.

Så jeg vil gerne sige tak for en super indsats fra Pandekagebilen.​

03. maj

​2010

Indlæg af Joan, Midtjylland

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for jeres årsag til det blev en super god dag for min datter til hendes konfirmation. Alt forløb som hun håbede, så kan vi jo ikke ønske os mere.

Vi vil varmt anbefale jer til andre.​

25. april

​2010

Indlæg af Grethe, Hovedstadsområdet

Hej, Jeg vil lige skrive til jer og sige tusind tak fordi I var med til at gøre min søns fest en succes. Maden var super og de to søde mennesker, der lavede pandekagerne var også så gode. De faldt godt ind i festen og alle har ros dem samt maden -ikke mindst alle børnene...

Dejligt koncept der til fulde levede op til vores forventninger. Vi gir ideen videre til kollegaer.​

19. marts

​2010

Indlæg af Mikael, Nordjylland

Hej, Først vi jeg gerne sige tak for en forrygende indsats ved min reception.

Jeg har modtaget rigtig mange tilkendegivelser om at det var et rigtig godt arrangement og en fantastisk forplejning - så hermed er roserne sendt videre til jer.​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk