Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kører i hele landet

Op til 700 personer

Pandekager ad libitum​

​​Pandekagebilens gæstebog​

14. juni

​2012

Indlæg af Per

Vi havde fornøjelsen af pandekagerne i lørdags til min datters 18 års fødselsdag. Christian kom som aftalt en times tid før spisning og var venlig og imødekommende fra starten. Han servicerede vore gæster rigtig fint og der var fuld tilfredshed over hele linien. Maden levede til fulde op til forventningerne. 

Kan varmt anbefales.

Mvh Per​

29. maj

​2012

Indlæg af Henrik, Midtjylland

Hej Tina, Det levede 120% op til vores forventninger, kanon mad og ikke mindst suveræn service.​

14. maj

​2012

Indlæg af Pernille, Midtjylland

Hej Tina Jeg vil bare fortælle at vi har haft en rigtig god fest - og at jeres mad og personale blev rost til skyerne af vore gæster. Så tak for en ikke uvæsentlig del af vores fest. Jeres ansatte var dygtige, søde og venlige unge mennesker, som havde styr på deres job.

Maden smagte godt og var veltillavet.

Med venlig hilsen, Pernille

12. maj

​2012

Indlæg af Anne-Mette & Kim

Tak for jeres indsats ved vores søns konfirmation. Jeres pandekagebagere gjorde det super!!!

Maden smagte perfekt, gæsterne var glade og mætte, og der var pænt ryddet efter der var pakket sammen​

07. maj

​2012

Indlæg af Grethe, København

I gjorde det igen! Lørdag den 28. april var 2. gang vi fik skøn mad fra Pandekagebilen. Igen en dejlig oplevelse for både festens midtpunkt, vores 13 årige søn, samt alle gæsterne i alderen 5 til 87 år. De to søde pandekagekokke fandt vej ind midt i København, nærmere bestemt lige ved Nørreport station (der er under ombygning), og kom til tiden - godt klaret. Dejligt at I nævnte, at man kan få 2 slags fyld på én pandekage - til os, der ikke kan spise så meget. Flere gæster bemærkede, at der ikke lugtede af stegeos. Dejligt. Efter maden kunne man, som sidste gang, slet ikke se, at I havde været der. Det eneste gæsterne havde ondt af var, at I efter arbejdet havde en lang køretur foran jer! Dejligt at vide at Pandekagebilen sørger for alt og at vi ikke skal tænke på noget i forhold til maden. Hver gang jeg har ringet inden festen, er jeg blevet mødt af venlighed og mine spørgsmål er besvaret, tak for det.

Pandekagebilen kan varmt anbefales.

Venlig hilsen Grethe​

29. april

​2012

Indlæg af Karina Hjelm Hansen

Vi vil gerne takke for en fantastisk oplevelse med pandekager til vores datters konfirmation. Alt fra service til smag og præsentation var unikt og alle gæster var ovenud tilfredse.

Hermed de varmeste anbefalinger fra os - I kan roligt bestille Pandekagebilen til jeres næste fest :)​

23. april

​2012

Indlæg af Helle, Fyn

Jeg vil bare skrive og sige tusind tak for en fantastisk oplevelse i går til konfirmationen. Rigtig dejlig mad og to meget meget søde piger til at sørge for det hele, som de gjorde helt fantastisk.

I vil helt klart blive anbefalet herfra. Tusind tak:-)

Hilsen Helle​

06. april

​2012

Indlæg af Heidi, Midtjylland

"Hej, Vi havde en kanon reception. Og pandekagerne var et stort hit. Tak for mad​

06. marts

​2012

Indlæg af Lena, Østjylland

Prøvede Pandekagebilen for første gang til vor datters konfirmation den 17. maj.

Det var en overraskende og positiv oplevelse for os alle. Inden var jeg meget spændt på, hvordan det skulle gå, men straks da jeres Kamilla var ankommet, kunne jeg/vi roligt nyde dagen og maden. Hun var rigtig prof. og vaks til de skønneste pandekager. Vi bestiller Jer gerne igen til vor næste fest.

De bedste anbefalinger :)

13. februar

​2012

Indlæg af Tinna, Midtjylland

Hej Tina, Tusinde tak for et dejligt arrangement med fantastiske pandekager... Vi kan varmt anbefale jer til alle vi kender...

Mvh Tinna

07. februar

​2012

Indlæg af Lars Ravnsborg

Tak til Pandekagebilen for en super bagning af pandekager til min fest d. 21. januar 2012. Service i topklasse og det kan kun anbefales.​

29. november

​2011

Indlæg af Monika Romanski

Fantastisk arrangement til min 40 års fødselsdag.. Lækkert lækkert.. Og personalet var fantastisk, tusind tak.

16. november

​2011

Indlæg af Marianne Hansen

Hejsa. Vi havde den fornøjelse at få mad fra pandekage bilen til vores surprise party her den 5 november, alle var meget tilfreds med maden og syntes det var en spændende ide. Maden blev desværre forsinket ca 45 min øv øv og der gik for lang tid i mellem hver ret, fordi vi ikke blev gjort opmærksom på hvornår den unge fyr var klar med næste ret, lidt ærgeligt, plus vi savnede præsention af maden overfor gæsterne det blev gjort de andre gange hvor vi fik mad fra pandekage bilen. En lille smule usikker ung fyr som var sendt ud til os, men det afholder os bestemt ikke fra at bestille jer en anden gang.

------------------------

Hej Marianne, Som fortalt i telefonen er vi rigtig kede af, at I har haft en ikke-tilfredsstillende oplevelse med Pandekagebilen. Tidsmæssigt har arrangementet hos jer dog taget mellem 3-4 timer, som er indenfor det tidsrum vi altid oplyser, at et arrangement vil tage. At maden ikke blev præsenteret for jeres gæster skyldes en kommunikationsfejl mellem vores pandekagebager og jer, hvilket vi efterfølgende har strammet op på. Vi skal med glæde servere hos jer en anden gang.

Mange hilsner Tina, Pandekagebilen.

27. oktober

​2011

Indlæg af Sanne, Midtjylland

Hejsa, Ville bare lige melde tilbage og sige at vi var rigtig tilfredse med vores mad den 22-10. Alt gik godt og hende I havde sendt ud havde bare tjek på det hele og var sød og venlig - så vi skulle bare læne os tilbage og nyde livet. Alle gæster og os selv var vilde med maden og var mætte til bristepunktet.

Tak for en god aften og … vi sender sikkert bud til jer en anden gang.

MVH Sanne​

26. september

​2011

Indlæg af Gitte & Jørgen Sørensen, Skindbjerg

Lørdag d 13 august 2011. Der fejrede vi vores kobberbryllup, og havde Pandekagebilen til at stå for en tre retters menu. Vi havde 61 gæster, og kun ganske få (7stk) havde prøvet pandekager før på denne måde. Men hold da op, hvor var gæsterne da godt nok positiv overrasket, og glade. Og vi blev simpelthen alle prop mætte, og en god oplevelse rigere. 

Vi kan varmt anbefale Pandekagebilen

Hilsen. Gitte & Jørgen Sørensen Skindbjerg​

20. september

​2011

Indlæg af Helle Christiansen

Hej Claus og Rune. Tusind tak for de vidunderlige pandekager i lavede til min 50 års fødselsdag. Alle gæster var ovenud tilfredse med maden og ikke mindst mætte.

Jeg vil helt sikkert anbefale andre, at benytte jer, hvis de skal have en fest.

Hilsen Helle og Claus

11. september

​2011

Indlæg af Barbara Venables

Heey PandekageBilen Jeg har lige bestilt mad fra jer til min konfirmation næste år. Jeg har aldrig selv prøvet det, men mine forældre har og de var super glade for det. Jeg glæder mig til at smage jeges pandekager til næste år.

Kærlig Hilsen: Barbara:-D​

05. september

​2011

Indlæg af Lisbet Nielsen

"Hej - Har lige haft ""Pandekagebilen"" til at sørge for mad til vores ""jubilæum"" (3. sept. i Bering) med ca 52 gæster - heraf 10 børn. - Maden smagte dejligt, folk blev mætte og de 2 pandekagepiger var både søde og MEGET professionelle. De vidste hvad de havde at gøre med !

Også tak til Claus, som har været en tålmodig supporter, når jeg havde spørgsmål!"​

04. september

​2011

Indlæg af Maria Schøning Wadum

Pandekagebilen stod for menuen til vores søns barnedåb. Det var virkeligt lækkert. Har aldrig fået så store og lækkert fyldte pandekager før. Alle blev overrasket over, hvor hurtigt de blev mætte.

Kan på det varmeste anbefales. Vi har i hvert fald ikke benyttet Pandekagebilen for sidste gang.

Magen til rar og smilende pandekagebager skal man lede længe efter.​

25. august

​2011

Indlæg af Birthe, Nordjylland

Hej Tina:-)) Lige en hilsen til dine 2 dejlige pandekagebagere - de gjorde det så godt på trods af der var en optræden, der trak lidt for langt ud - men de klarede det med smil på læben. OG hvor var pandekagerne gode:-))

Der er kun kommet positive meldinger tilbage til os - så håber du vil sende denne hilsen til de 2 unge mennesker.

Mange hilsner, Birthe​

07. august

​2011

Indlæg af Dorte

"Hej Pandekagebil​

17. juli

​2011

Indlæg af Mette Laursen

Vi havde besøg af jer igår den 16/6 til afslutningsfest for 8. årgang på Give skole. Maden var helt perfekt og smagte fantastisk. Og jeg er sikker på at alle de unge mennesker fik rigeligt at spise.

Pandekagebilen kan varmt anbefales. 

Hilsen klasseråderne fra Give, Mette Laursen

17. juli

​2011

Indlæg af Majbritt Andersen

Hejsa Vi havde konfirmation D.15 maj, hvor vi havde Pandekagebilen ude.

Det var rigtig godt, god betjening og maden smagte rigtig dejligt. Det er bare perfekt, når man skal holde noget hjemme. Vi skulle ikke tænke på andet end et bord, som de skulle stå ved, og da vi var færdige med at spise kunne vi slet ikke se, at de havde været der. Det var super godt og kan varmt anbefales. Vores yngste søn skal konfirmeres om 3 år, og han siger at han vil have maden fra Pandekagebilen.

Mange tak for en super betjening, og dejlig mad.

Venlig hilsen fra Majbritt og Co​

12. juli

​2011

Indlæg af Susanne Seidelin Bak​

Vi sender glade smil på vej til jer:-)))) Vi havde en fantastisk åbenthus arrangement ifb. med en 40 års fødselsdag. Maden var super lækker og der var rigeligt:-))og betjeningen var i top. Flere af vores gæster snakker om det endnu og nogle vil gerne gøre brug af jer til en senere lejlighed.

Og ja vi vender også gerne tilbage med en booking til et andet festligt arrangement:-))

Mvh. Familien Seidelin Bak​

10. juli

​2011

Indlæg af Helle Hansen

Hej. Vi sender Pandekagebilen en KÆMPE krammer. I var med til at gøre vores 2 x 50 års fødselsdag til en rigtig god fest. Alle gæsterne var meget begejstrede for maden og betjeningen. Super lækre pandekager serveret af en frisk og frejdig pandekage-kok.

Vi giver jer hermed alle tilgængelige stjerner og anbefaler jer til højre og venstre.

Mange tak og på gensyn Claus og Helle​

30. juni

​2011

Indlæg af Familien Elnegaard

"Fredag d. 24. juni holdt vi studenterfest i haven. Og hele vænget fik glæde af den liflige duft af pandekager, der langsomt spredte sig og varede det meste af aftenen. Det var en stor succes. Alle gik glade og MEGET mætte hjem.

Stor ros og tak til Kamilla, der med kyndig hånd, smilende og med stort overskud, serverede stakkevis af pandekager samtidig med at vores 4 yngste gæster fik en stor oplevelse som kokke-assistenter​

18. juni

​2011

Indlæg af Birgitte Mørch Bagger

Vi havde Pandekagebilen med to friske og søde piger (som jeg desværre ikke fik navnene på i al festivitasen) til at lave en dejlig mexicansk menu til os på min 50 års fødselsdag d. 4. juni 2011. De to piger klarede det bare super godt og pandekagerne smagte super. Vi har fra flere af gæsterne fået begejstrede tilbagemeldinger på maden. Ikke mindst fra min ældste søn på 13 år, som absolut vil have pandekager fra Pandekagebilen til sin konfirmation næste år.

Det er da en anbefaling! Tak for den gode mad og fine service.

Mange hilsener Birgitte​

24. maj

​2011

Indlæg af Lars Thorsen

Hej Lørdag den 21. maj havde vi den store fornøjelse at have Jer til at lave pandekager til vores søns konfirmation .. det var bare en succes. Store roser til personalet som var glade og positive hele tiden. Mad var der rigeligt af og det smagte alle.

Alle vores gæster gav udtryk for glæde over maden. Så tusinde tak for et godt arrangement.

Familien Thorsen, Odense​

21. maj

​2011

Indlæg af Helle Stephansen

Hej Vil lige sige et stort tak til Pandekagebilen for den vellykkede middag ved vores konfirmations fest. Maden blev rost meget og kan varmt anbefales, betjeningen var super og hvis nogle gik sulten hjem er det deres egen skyld, for der var rigeligt af mad. 

Det er ikke sidste gang vi får mad fra Pandekagebilen

09. maj

​2011

Indlæg af Jette

Hejsa. Jeg var til et arrangement d. 17/7-2010 i Roerslev Forsamlingshus. hvor i leverede en super god menu.. så da invitationen til en konfirmation i år kom og der på menu'en stod pandekager, glædede jeg mig helt vildt. MEN desværre var det ikke jer, men en konkurrent.. øv øv øv.. de nåede jer ikke til sokkerne...

så jeg er ikke i tvivl, skal der holdes fest her, BLIVER DET ABSOLUT JER DER LØBER MED FØRSTEPLADSEN.

Tak for et godt minde. :-)

03. april

​2011

Indlæg af Mads Yding Pedersen

Hej pandekagebilen, Jeg ville sige tusinde tak for et fantastisk måltid, hvor I serverede til en 40 års fødselsdag forleden. Jeg kan huske til hovederetten, hvor vi fik pandekager med kylling og kebab var der en chilli dressing/sauce og jeg ville rigtig gerne vide, hvor I køber den henne?

Mange tak for måltidet - det var perfekt!​

09. marts

​2011

Indlæg af Pia P​

Hejsa, tak for en super go' service d 19/2. Vi havde en skøn aften uden selv, at skulle i køkkenet. Det var rigtig nemt, ringede og fik alletiders betjening med tjek på alt, de ankom til tiden og mine gæster tog godt imod maden, der smagte skønt og var virkelig veltilberedt. 

Dette kan jeg godt anbefale! Selv oprydning var klaret ... man kunne knapt se, at de havde været der. Det gjorde jeg kunne slappe af og nyde min fødseldag.

Venlig hilsen Pia P​

25. februar

​2011

Indlæg af Ida

***!!! det er dårligt at jeres opskrifter ikke ligger lige når man klikker ind på siden med pandekager ***!!! det er en dårlig hjemme side

------------------

Hej Ida, det er jeg da ked af, at du synes ... men da vi ikke er en opskriftsside, så findes der ingen opskrifter her ... Søg evt. på www.pandekager.dk i stedet.

Hilsen Tina, Pandekagebilen

23. november

​2010

Indlæg af Anna Eriksson

Kære Pandekagebil, jeg har været inde på jeres hjemmeside og set jeres super lækre retter, jeg skal helt klart, bestille mad fra jer til min -konfirmation. :)

Jeg glæder mig enormt meget til at spise den lækre lækre mad.​

31. oktober

​2010

Indlæg af Ellen Jørgensen

Mange tak for et rigtig godt arrangement.

Det er første gang, jeg har smagt pandekager på denne måde, men det bliver ikke sidste gang, vi prøver det. Betjeningen var rigtig god. Vores gæster roste maden helt vildt, der var selvfølgelig nogen som lige skulle prøve at spise 2 hovedretter, men de måtte opgive - hi hi...​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk