Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kører i hele landet

Op til 700 personer

Pandekager ad libitum​

​​Pandekagebilens gæstebog​

20. juni

​2013

Indlæg af Stine og Lasse

Vi havde bestilt Pandekagebilen til vores datters barnedåb, hvilket blev intet mindre end en total succes!! Det er så lækkert, at det eneste man skal sørge for er et bord...

Så kommer de selv med alt og tager alt med igen :D super nemt og lækkert - specielt når man er nybagte forældre! Maden var en succes ved alle (selv oldemor på 87 var begejstret), så det er bestemt ikke sidste gang vi har bestilt Pandekagebilen...

Vi anbefaler den varmt!!​

17. juni

​2013

Indlæg af Birgit Andersen

"Det var en stor succes at have ""Pandekagebilen"" til min fødselsdagsfest. Det var meget lækre og friske råvarer der blev serveret. Gæsterne gik mange gange. Øjnene kunne mere end maven.

Der blev spist godt. Serveringen var meget hyggelig, diskret og nærværende.

Det kan bestemt anbefales at få Pandekabilen ud til en fest."​

14. juni

​2013

Indlæg af Thomas Erritzøe

Til mine pigers konfirmation i maj, havde vi besøg af Pandekagebilen.

Det blev en stor succes. Troels lavede mad til os til alle vores gæsters store tilfredshed. Inden for de ingredienser vi havde bestilt, kunne vi sammensætte vores pandekagers fyld efter egne ønsker.

Vi kan klart anbefale andre at hyre Pandekagebilen. Det er nemt og lækkert !!!​

28. maj

​2013

Indlæg af Inge og Holger Jensen

Vi siger mange tak for en god oplevelse ved 50 års fødselsdagen d.18. maj.

Det smagte dejligt og der var rigeligt af det. Det kan varmt anbefales.​

27. maj

​2013

Indlæg af Gitte Flindt Mortensen

Tak for en rigtig god oplevelse med Pandekage bilen. Vi holdt fest i lørdags, og det var super nemt, ikke selv at skulle stå med mad, eller stå med en masse rester. Alle gæster roste maden, og synes det var en sjov og anderledes oplevelse.

Jeg vil helt klart anbefale jer til alle :-)

vh Gitte.​

26. maj

​2013

Indlæg af Bente V. Høeg

Vi havde glæden af Pandekagebilen til min mands 50 års fødselsdag pinselørdag. Det var et helt igennem godt arrangement, som jeg kan anbefale til alle. Det er bestemt ikke sidste gang vi gør brug af jer - det smagte helt fantastisk.

Claus havde gæsterne i sin hule hånd, og var rigtig god til at gå rundt og tale med dem på en humoristisk måde.​

23. maj

​2013

Indlæg af Carsten Pedersen

"Kære Kamilla, Tina & Claus. Tusind tak for rigtig dejlig mad til min datters konfirmation. Alle gæsterne, selv de lidt skeptiske, synes det smagte helt fantastisk. Det eneste de var lidt utilfredse med var, at de ikke kunne spise mere :-) En særlig tak fra vores gæst med glutenallergi, som var lidt imponeret over, at der var specielle pandekager til hende.

En stor tak til Kamilla, som havde overskud til at have en lille hjælper i ""køkkenet"", og for dit gode humør, som var med til at gøre denne dag helt speciel for min datter.

Glæder mig til næste gang, vi har brug for jer :-)"​

13. maj

​2013

Indlæg af Kristina Reinholdt & Brian Hansen

Til pandekagebilen en tak vi sender. Vi havde konfirmation for vores knægt d. 12. maj 2013, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hele forløbet. Lige fra bestilling, til maden blev serveret. Personalet var super søde, smilende og med god humor. Alle blev mætte, og alt var frisk og lækkert.

Vil varmt anbefale Pandekagebilen.

Lækker og anderledes menu. Tak for god mad.​

06. maj

​2013

Indlæg af Gitte Bording

Tusind tak for en helt uforglemmelig madoplevelse ved min datters konfirmation d 4. maj 2013. Har kun godt at sige - og vil gøre det i øst og vest :) Alle gæster blev mætte og dem er der også kun MEGET rosene ord fra...

KAN VARMT ANBEFALES!

Det er ikke sidste bestilling fra mig I har fået..endnu engang tak.​

02. maj

​2013

Indlæg af Helle Unnerup Franzen

"Vi har den 27. april 2013 holdt den dejligste konfirmation og fik pandekager fra Pandekagebilen. Kan varmt anbefales - alle var vilde med menuen, meget lette og skønne pandekager. Og den sødeste ""kok"" - stor ros til Caroline.

Tusind tak for et skønt arrangement.

Helle"

02. maj

​2013

Indlæg af Susanne Riis

I forbindelse med min datters konfirmation den 26.04.2013 havde vi den fornøjelse at have besøg af Pandekagebilen her i Thisted.

Det var ikke et koncept der var kendt her i det Jyske, men jeg skal godt nok love for at det blev en succes. Det er blevet ivrigt debatteret efterfølgende. Maden var lækker, der var nok og det var anderledes og uformel. Så det er ikke sidste gang vi gør det.

Kan varmt anbefale andre at sende bud efter Pandekagebilen.

Tak for en skøn oplevelse.​

29. april

​2013

Indlæg af Pernille Langsig

Hej Claus, bliver helt lækkersulten af at tænke på maden igår. mums. Hvorfor er det man aldrig kan spise noget til sådan en fest ? Men er du vild de var super gode de pandekager - glæder mig til jeg forhåbenligt skal have det en anden gang.

Knus Pernille + gæster​

27. april

​2013

Indlæg af Chanett Kristensen

Vi havde bestilt Pandekagebilen til min søns konfirmation D 21/4-13.. Der er kun rosende ord for maden og betjeningen:) Folk blev meget mætte og alle var tilfredse:).. Det er et anderledes og uformelt tema, det var det vi faldt for..

Vi var anbefalet Pandekagebilen flere steder fra..:)

Det er ikke sidste gang vi har brugt Pandekagebilen :)​

23. april

​2013

Indlæg af Helle Birkmose Nielsen

Hej. Jeg havde jer til min fødselsdag i august sidste år. Jeg var tilfreds med konceptet med at I kommer med det hele og tager det med igen. Jeg var blevet anbefalet jer. Både mine gæster og jeg synes maden smagte dejligt og kunne ikke spise natmad.

Der var en der ikke spiser pandekager, men han fik bare så fyldet. Det eneste minus var at laksen var meget salt. Jeg troede, det var spinaten, men det var laksen. Det var synd - jeg elsker ellers laks. Men det er ikke sidste gang jeg får pandekager fra jer.

Min datter vil gerne have pandekager til sin konfirmation næste år. 

Venlig hilsen Helle

 -------------------------- 

Pandekagebilen: Hej Helle, tak for din tilbagemelding - den værdsætter vi. Jeg kan til orientering oplyse, at vi ved årsskiftet har skiftet leverandør af fisk, da enkelte andre kunder ligeledes fandt laksen for salt, så forhåbentlig vil du ikke opleve dette igen, såfremt du skulle støde på os ude i det danske land.​

22. april

​2013

Indlæg af Michael Elnegaard

Super aften vi havde med Pandekagebilen den 20. april 2013.

Personalet som tilbredte vores mad var dejlig imødekommende og smilene og selvom vi var mange gæster var der ingen ventetid. Alle fik det mad, som de kunne spise. Er der andre, som overvejer det samme, så vil I ikke blive skuffet, hvis I vil servere pandekager fra Pandekagebilen for jeres gæster.

Derfor mine bedste anbefalinger til Pandekagebilen og dens personale​

09. april

​2013

Indlæg af Anne Korsholm

Vi havde fornøjelsen af Pandekagebilen D 31/3-2013 til vores datters barnedåb :-) Vi skulle ikke selv røre en finger og maden var virkelig lækker! Alle vores gæster gik hjem mætte og tilfredse!

Vil helt klart benytte pandekagebilen ved anden lejlighed :-)​

09. april

​2013

Indlæg af Pandekagebilen

Efter Claus' besøg på HC Andersens Børnehospital i Odense, har vi fået disse fine tilbagemeldinger, som vi er vældig glade for: Kære Claus og Tina. Tusind tak for i dag. 

Det var en perfekt dag, der bragte smilet frem, både hos børn og voksne. Jeg er dybt taknemlig for at i kom ganske gratis og lavede pandekager til børn og voksne på HC. Andersens børnehospital i Odense. Tak! Mange hilsner Marianne samt: Super super super godt gået på H C Andersens børnehospital i dag!

Det duftede på hele sygehuset og sikke mange glade børn!!​

02. april

​2013

Indlæg af Hanne og Lars Grüning

Hej I var blevet hyret til at servere maden til vores 2*50 års fødselsdag, og det var bestemt lidt af en succes. Alle gik fra bordet godt mætte og tilfredse.

Der blev taget specielle hensyn til gæster med glutenallergi, og dem der ikke kunne tåle fisk. Alle følte de blev set og hørt. Dejligt at I også ville køre helt til Sønderjylland.

Venlig hilsen Hanne og Lars​

26. marts

​2013

Indlæg af Berith & Flemming

Sikke en fest :-) Og den var I bestemt med til, at gøre til lige præcis det vi ønskede.

Vi havde ingen forberedelse i forhold til maden, I kommer med det hele og tager det hele med igen - nemmere bliver det ikke. Alle gæsterne nød de lækre pandekager og den uformelle stemning der følger med konceptet. Jeres service og smilende måde at være på var helt i top.

Tusind tak for alt. Vi og alle vores gæster anbefaler jer varmt til alle.​

24. marts

​2013

Indlæg af Marianne Povlsen

Tusind tak for et super perfekt arrangement. Sidder lige dagen derpå og glæder mig over en super dejlig 50 års fødselsdagsfest, . ikke mindst på grund af den meget lækre pandekage menu I serverede for mine gæster. Alle gæsterne var mætte...meget mætte og der var kun positive tilkendegivelser.

En kæmpe stor tak til jer for den service I leverede og jeres måde at være på. :)​

18. marts

​2013

Indlæg af Line

TUSINDE TAK!!!! 30 års fødselsdag d. 16. marts. Fantastisk, lækkert og gennemført formidable service! Dette er gentagende ord fra mine gæster og jeg selv.

Min bekymring om pandekage, pandekage og pandekage var der slet ingen grund til. Tak Claus for den måde du greb det hele an på. Du servicerede mine gæster og jeg til UG! Til alle der er det mindste i tvivl.....PRØV DET. Der er flere grunde: Super lækre pandekager (til hver en smag), super god service og der er ingen opvask af store fade, gryder, pander mm. (ud over det service man spiser med), for Pandekagebilen gør det hele!

Det bliver ikke nemmere. Vi bestiller det igen til næste arrangement, for man kan aldrig få for mange pandekager!!!! TAK.

Hilsen Line

08. marts

​2013

Indlæg af Alice

Hej Claus og søn. Jeg og mine glade gæster siger mange mange tak for et supergodt arrangement til min 60 års fødselsdag den 2.marts.

Selvom jeg elsker pandekager, og af den grund faldt for denne mulighed for at få pandekager i alle afskygninger, var jeg dog noget betænkelig, for hvad var det nu for noget, og hvad ville mine gæster sige.... Men jeg skal da ellers lige love for, at der slet ikke var nogen grund til betænkelighed !!!! Alt var bare i top på alle måder. Rigtig god hjælp til alle mine spørgsmål før og selve arrangementet gik over al forventning. Jeg er ovenud tilfreds, og det samme var mine gæster. De syntes det var en sjov og anderledes måde at få mad udefra på. At maden så ovenikøbet var superlækker, gjorde det ikke ringere. Det var næsten som en fest i festen, at have jer til at stå der og bage og gøre alt i jeres magt for at servicere vores gæster, et hyggeligt indslag, med masser af godt humør....

Jeg vil anbefale jer vidt og bredt, og det samme vil mine gæster.:-))))​

29. januar

​2013

Indlæg af Joan og Michael Bay

Tusinde tak for rigtig god mad. Dejlig nemt for os værter at bestille din bil da du kommer med alt og tager alt med tilbage. Skønne smage for ganen og synet blev også tilfredsstillet.

Vi havde en skøn barnedåb med maden i centrum.​

27. januar

​2013

Indlæg af Camilla Qvistgaard

Tusind Tak for lækre pandekager og topklasse-servering ved min 30 års fødselsdag i går! Alle gæsterne spiste så mange pandekager at de hverken kunne spise lagkage eller boller senere. :) Vi ses med sikkerhed igen.

Mvh Camilla og Ronni.​

17. december

​2012

Indlæg af Louise Boje

I var ude til vores 2x30 års fødselsdag - og hold da op hvor er vi glade for at vi valgte dig til at komme til vores fest! Det var så lækker mad, og god service. Fedt at du gik rundt og smalltalkede med gæsterne og gav en kæk kommentar.

Min lillesøster det lille menneske spiste 2 dessertpandekager med disse ord: Det er den bedste dessert jeg nogensinde har fået :)

18. november

​2012

Indlæg af Hanne Basse

Vi havde besøg at pandekagebilen 10/11-12. De to pandekagepiger gjorde deres arbejde godt og var i god kontakt med gæsterne. Den ene var oven i købet sød at præsentere menuen for os alle. Maden smagte super godt. Vi er meget tilfredse.

Mange hilsner Bjarne og Hanne​

27. oktober

​2012

Indlæg af Irene Christensen

Nu har vi selv fået mad fra jer til vores søns konfirmation i år, og idag ved min stedmors fødselsdag.

Begge gange har været super fantastik godt. Sikke en fornøjelse, tak for det :) ​

05. oktober

​2012

Indlæg af Susanne Seliger

Vi vil sige tak for god mad til min mands 50 års fødselsdag. De fleste gæster havde ikke prøvet det før, men alle var fuldt ud tilfreds med maden og der blev gået flere gange ... jeg er sikker på at alle fik mere end rigeligt, for det efterfølgende kaffebord blev næsten ikke rørt.

Betjeningen var også helt i top, venlig og fuld af god humor, så det kan varmt anbefales at prøve, som en afveksling til det mere traditionelle.​

17. september

​2012

Indlæg af Sara Sejrskild

Tak for fantastisk mad skønne pandekage bage piger. Det var en hel fantastisk madoplevelse som alle var meget begejstret for! Vi er så tilfredse og glade for at vi besluttede os for at lave en pandekagefest :-) Og der blev spist mange med is .....ikke kun af børnene.

Tak! Det kan kun anbefales til andre.

28. august

​2012

Indlæg af Annette, Østjylland

Hej Claus. Jeg vil meget gerne sig dig og dine super dygtige og yderst høflige medarbejdere Rikke og Tobias mange tak for et perfekt og meget vellykket arrangement.

Venlige hilsner Annette

26. august

​2012

Indlæg af Birthe Sørensen

Vi havde fornøjelsen af at få serveret jeres pandekager til et havearrangement i starten af august. Det var en fantastisk positiv oplevelse - lækker mad og sødt personale :o). 

Jeg har kun rosende ord og varme anbefalinger at gi´ til jeres firma.​

23. august

​2012

Indlæg af Jette Forsberg Jensen

Hej. Tusind tak for at I var med til at gøre min fødselsdag perfekt. Det var super dejligt mad og jeg og mine gæster nød den velsmagende og MEGET mættende mad. En helt specielt tak til Tobias og Kamilla, I sørgede for at alt forløb som det skulle.

Helt klart de bedste anbefalinger herfra.

Mange hilsner Jette Forsberg Jensen​

22. august

​2012

Indlæg af Benthe Nielsen

Til ”Pandekagebilen” Vi har nu sundet os efter festen og jeg vil gerne sige tak. Pandekagerne var gode og betjeningen var super, alle gæsterne nød den friske måde pandekagerne blev serveret på og det gode humør.

Jeg vil helt klart anbefale jer til andre der har pandekage arrangement i tankerne.

Med venlig hilsen og tak Benthe Nielsen​

17. august

​2012

Indlæg af Lone og Hans Vendelbo

Hej :0) Vi vil gerne sige TAK for en fantastisk oplevelse lørdag d.11.8.12.

Vi havde besøg af 2 super friske piger Kamilla og Sofie, fra Pandekagebilen. Pigerne var glade og meget venlige overfor vores gæster (de fik mange roser). Vi havde hidkaldt pandekage pigerne, da vi skulle fejre vores kobberbryllup. Dette ville vi gerne gøre festligt, men ikke til traditionelt suppe, steg og is... Vi gik på nettet og fandt Pandekagebilen, og tænkte: det er anderledes-det skal prøves! Hvor er vi glade for at vi valgte jer :0) Vi bestilte tallerkner og bestik hos jer og samtidig tog I opvasken med hjem. Det var så dejlig nemt, vi havde ingen hjælpere udover de to dygtige piger (alt kørte glat). Heldigvis blev gæsterne oplyst om, at de skulle overveje om de skulle tage mere end en pandekage til forret, for hovedretten var lidt fyldig-det tør svagt antydes!!! De fleste fik en pandekage til forret, en til hovedret og en til dessert-så var man bare mere end sat! Vi havde en helt igennem fantastisk aften-ikke mindst takket være maden.

Tak for en super god indsats, vi kan varmt anbefale jer til andre :0)

Med Venlig Hilsen Lone og Hans

30. juni

​2012

Indlæg af Tove Holde

"Lørdag den 23/6-12 fejrede vi vores søns 18-års fødselsdag.

Kamilla kom en time før vi skulle spise og begyndte at rette an. Sød og smilende kom hun til gæsterne og fortalte om dagens menu. Forsøgte flere gange at lokke os til at spise mere, og sagde endda da hun kørte, at hun havde ""masser af mad med tilbage, fordi vi ikke havde spist så meget""! Alle vores gæster har meldt tilbage, at det var en fantastisk menu med oceaner af mad.

Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til hele konceptet og til Kamilla."​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk