Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kører i hele landet

Op til 700 personer

Pandekager ad libitum​

​​Pandekagebilens gæstebog​

17. juni

​2014

Indlæg af Jytte Frederiksen

Også jeg kan kun bidrage med positive oplevelser omkring PANDEKAGEBILEN´s besøg både fra gæsterne og på egne vegne. Rigtig stor imødekommenhed lige fra 1. henvendelse til betaling af fakturaen.

Tak for det. Man kunne jo slet ikke se de havde været der. Selv fliserne under bordet, hvor de stod, blev fejet.

Kan absolut anbefales til andre.​

04. juni

​2014

Indlæg af Gitte Knudsen

Vi har haft en utrolig dejlig konfirmation, med et team af dygtige kokke fra Pandekagebilen som bare gjorde, at dagen blev helt perfekt. Maden blev rost af alle gæster og de fik både masser af mad og sjov fra personalet og som mor der er lidt usikker på, hvornår man gør hvad til sådan en fest, var der råd og vejledning.

Super dejlig oplevelse, kan klart anbefales.

Mange knus familien Knudsen

02. juni

​2014

Indlæg af Peter Hvid

I forbindelse med vores kobberbryllup den 31. maj, havde vi valgt Pandekagebilen til at stå for levering af mad til vores 55 gæster, hvoraf 18 var børn.

Arrangementet var særdeles vellykket - servicen var i top - og maden smagte pragtfuldt. Mange af vores gæster - børn som ældre - har kun givet os positive tilbagemeldinger. Eneste kritikpunkt var, at appetiten blev ødelagt - og det var ærgeligt - for vi ville så gerne have spist nogle flere af de lækre pandekager :-)

Vi anbefaler gerne Pandekagebilen til andre.

VH Lara og Peter Hvid​

30. maj

​2014

Indlæg af Kirsten Simonsen

I går fejrede vi vores yngste søns konfirmation. Ikke nok med at vi havde de bedste fysiske rammer med telt i haven og dejligt vejr, vi havde også Claus til at lave maden. 

Claus introducerede maden på en festlig og humoristisk måde og han havde altid en kvik bemærkning, når vores gæster skulle hente maden. Der var masser af velsmagende mad og ikke en af vores gæster forlod sultne bordet.

Alle vores gæster gav udtryk for, at det havde været en god oplevelse og flere går nu og overvejer, om de skal bestille Pandekagebilen til deres næste fest.​

29. maj

​2014

Indlæg af Kenneth Thorup

Super god oplevelse til vores barnedåb. Alt spillede og vi fik en lækker 2 retters menu. Stor ros for maden, både fra børn og voksne.

Vh. Susanne og Kenneth/Tørring​

27. maj

​2014

Indlæg af Marianne Øster

Så kom dagen, hvor alle spændt ventede på at få serveret pandekager, pandekager og pandekager. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse. Super god service leveret af en sød/behagelig pandekagebager, som leverede varen. Både i form af dejlig dejlig mad ( og rigeligt af det ;) ) og god præsentation af retterne, ja, han faldt hurtigt ind i jargonen.

Tak til en virkelig god service hele vejen igennem, fra den første spæde mail over i bestilling og samtaler med Claus til Tinas tålmodighed med de senere tilføjelser og rettelser.

Vores familie og gæster kan varmt anbefale PANDEKAGEBILEN.​

21. maj

​2014

Indlæg af Lisbeth Vadstrup

Mange tak for god betjening og dejlige pandekager i Skals Multihus den 17/5 2014. Vi var 60 mennesker og alle var tilfredse og dejlig mætte. 

Venlig hilsen Lisbeth​

20. maj

​2014

Indlæg af Lise Behrmann

Super service, nemt og lækkert :-)​

20. maj

​2014

Indlæg af Fam. Christoffersen

Hej,
Vi vil bare lige sige 1000 tak for en fantastisk oplevelse, samt at alle vores gæster fik en sjov og positiv oplevelse.


Rigtig sød og smilende dame som kom ud, tak!

19. maj

​2014

Indlæg af Janni Hansen

Det er som altid helt i orden. Dejligt personale. Der er altid god service.

De kan varmt anbefales.​

19. maj

​2014

Indlæg af Pernille Langsig

Vi valgte jer for anden gang, heldigvis! Godt nok ikke Claus der kom - som datteren ønskede, men Jette - og hende kan vi godt "nøjes" med, rigtig sød og dygtig dame

Tak Jette, fordi du hjalp med at gøre Lauras dag fantastisk.

Kærlig hilsen Pernille​

13. maj

​2014

Indlæg af Camilla Pedersen

Vi havde fornøjelsen af mad fra Pandekagebilen til vores datters konfirmation, 10.05.14 - og har kun rosende ord til kvaliteten, smagen, mængden, oprydningen - det hele var i top - Tak til Rikke og Camilla for super betjening ;)

Vh En glad konfirmand og hendes familie​

24. april

​2014

Indlæg af René Søe

Kære Claus & Pandekagebilen.
Tak for dejlig mad og service til min runde fødselsdag påske dag. Utrolig professionelt og samtidig meget fleksibel. Dejligt at du tog hånd om min hustru, børn og et par gæsters fødevareallergi. En udfordring vi tit møder når vi nævner Gluten- og Mælkeallergi - men nej ikke hos jer. At du selv tog initiativ til et kødalternativ pga. indholdsfortegnelsen på kebab imponerede os. TAK!

Til andre der læser dette. Book trygt Pandekagebilen. De leverer et fantastisk koncept, god (og rigelig) mad og en udsøgt service og fleksibilitet. På intet tidspunkt var vi i tvivl om, hvad der skulle ske eller en pris der holdt. Claus mødte op i rigtig god tid og var på ingen måde tidspresset eller stresset - tværtimod bidrog Pandekagebilen til den gode uformelle stemning.


Mine bedste anbefalinger til Pandekagebilen!


René Søe​

24. april

​2014

Indlæg af Jon Kristian Søndergaard Høyland

Kære pandekagebilen,

Tak for jeres indsats på vores bryllupsdag d. 12.10.13. I var med til at gøre det til en minderig dag både for os og vores gæster. Vi nød jeres mad og jeres koncept som passede perfekt til den bryllupsfest, vi ønskede.

Pandekagebilen tilbyder meget lækre pandekager og er meget fleksible ift. hvad man ønsker i pandekagerne. Vi valgte at bestille luxusmenuen med en forret med tigerrejer, hovedret med oksefilet og desert med is. Det smagte virkelig godt! Der var rigelig med mad. Alle blev mætte. Nogle spiste 1 af hver ret, mens andre kunne spise helt op til 6 pandekager i alt.
Vi følte os meget trygge ved den aftale, vi endte ud med. Konceptet var utrolig effektivt til vores fest, hvor 90 mennesker hurtigt blev betjent. At vi skulle flytte os fysisk for at hente maden og stå i kø i et kort øjeblik var egentlig et stort plus for os. Vi fik strukket vores ben og man fik muligheden for at snakke med andre end dem, man sad ved bord ved. 


Vi ønskede et afslappet, sjovt og særligt bryllup og det medvirkede Pandekagebilen til. Det gav en særlig god stemning, at vi spiste pandekager sammen og gæsterne blev bare mere og mere glade, når de fandt ud af, hvor godt det smagte og hvor imponerende konceptet var.

Vi kan varmt anbefale pandekagebilen. Også til en bryllupsfest!​

13. april

​2014

Indlæg af Dorthe Thøgersen

Stor tak til Jette for god mad ved Dorthe og Mortens sølvbryllup d 12 april, kan varmt anbefales.


Hilsen Dorthe Thøgersen​

13. april

​2014

Indlæg af Dorthe Juliussen

Stor tak til Pandekagebilen og ikke mindst Jette for super dejlig mad og sød betjening ved vores sølvbryllupsfest ;0) Dog en lille klage (af de gode ) sidder her og kigger på 10 kg pølser, som der ikke var nogle der kunne spise til natmad ;0)

Pandekagebilen kan varmt anbefales herfra Nordjylland .

Venlig hilsen
Morten og Dorthe Juliussen​

12. april

​2014

Indlæg af Helle Sørensen

Kære Jette,
Tusind tak for dejlig mad ved Dorthe og Mortens sølvbryllupsfest den 12. April 2014 !

Stor hilsen,
HELLE​

08. april

​2014

Indlæg af Jette Slaikjer

En stor tak for lækre pandekager til vores FEST d. 5 april i Nr Hostrup.

Vi havde en super aften og alle var vilde med maden. Vi har kun hørt positive tilbagemeldninger og det var super nemt at få maden leveret og alt blev ryddet op igen. Derudover var det et dejligt personale der fulgte med, fuld af godt humør. Tusinde tak. 

M.V.H Bent og Jette​

19. februar

​2014

Indlæg af Jette Nyvang

Kunne jeg få tilsendt en prisliste​

10. februar

​2014

Indlæg af Rita-Margrethe Takle

Vil I være flink og sende mig Broucure eller andet, så jeg kan se hvad I har af ideer - jeg har tænk på at holde min 80 års fødselsdag her i Randers i septemper. - også priser

Venligst R M Takle​

09. februar

​2014

Indlæg af Ilse Sørensen

Super tak for en dejlig aften med Pandekagebilen og super god service af 2 dejlige piger.

Alle gæsterne var vildt begejstret over pandekagerne. Alle blev mætte ung som gammel :)

22. december

​2013

Indlæg af Alice Larsen

1000 tak et totalt vellykket arrangement til vores datters 18 års fødselsdag.


Hvad byder man gæster i alderen 15 - 85 år, til en 18-års fødselsdag i december. Vel og mærket som ikke skal være julemad......simpelt....,man gør som os og bestiller Pandekagebilen. Mad som alle kan lide, rigelige mængder, total god service og kanon humør som smitter af på gæsterne, og ikke at glemme......ingen oprydning i køkkenet.Tak til Claus....du var med til at gøre dagen vellykket.


Vi kan varmt anbefale Pandekagebilen....​

24. november

​2013

Indlæg af Charlotte Madsen

FANTASTISK !!! Alle gæster var glade og tilfredse for maden og personalet! Alle ønsker blev opfyldt med et smil på læben. En dejlig dag!

Kan kun varmt anbefales til alle der vil have en dejlig dag, hvor du ikke skal tænke på andet end dine gæster og dig selv.​

14. oktober

​2013

Indlæg af Kim Boisen

Lørdag den 12. oktober 2013 havde jeg bestilt Pandekagebilen i anledning af min 40 års fødselsdag til et åbent hus arrangement. Vi var ca. 60 personer og jeg kan kun varmt anbefale Pandekagebilen. Der kom 2 smilende, glade og meget høflige piger, der leverede super velsmagende gode pandekager på en måde, så alle har snakket meget om det efterfølgende.

Jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg har lavet en dobbelt booking og glæder mig til at se jer igen fredag den 1. november 2013.

Hilsen Kim Boisen​

07. oktober

​2013

Indlæg af Randi Mikkelsen

Den 6/10 havde vi bestilt Pandekagebilen til Nannas 18 års fødselsdag. Det blev en stor succes. Gæsterne fandt det spændende og Rikke formåede med smil og fin service, at klare alt og alles ønsker ved forret, hovedret og dessert - serveret i teltet på en solskins-efterårsdag. Der var en del gæster som blev inspireret og tog Pandekagebilens brochure med hjem.

Pandekagebilen kan varmt anbefales, fin service hele vejen igennem fra bestilling, levering og oprydning.

mvh Nanna, Randi og Henning /Hou​

18. september

​2013

Indlæg af Ole Sørensen

Lørdag den 14. september leverede Pandekagebilen maden til min fødselsdag.

Det var en god oplevelse, maden var super, alle gæster glade og meget mætte. Rikke sørgede for perfekt tilberedning og smilende servering.​

09. september

​2013

Indlæg af Inger Schougaard

Ja, så havde vi fornøjelsen af, at få vores mad til min 70 års fødselsdag fra Pandekagebilen. Det var lidt af et sats med den store aldersforskel i selskabet: Den yngste en lille pige på godt 1år og den ældste 85 år - ville alle mon kunne lide maden? Ja! Maden faldt i god jord hos alle, unge som gamle, men det var også vældig lækkert. 

Caroline, som var vores pandekagebager, havde fint styr på de mange mennesker, og formåede at få selv de skeptiske af børnene til at smage på sagerne, og selv når der dannede sig kø, lod hun sig ikke rokke og alle fik en udsøgt, høflig og personlig betjening.

Vores gæster var vældig tilfredse og vi kan kun anbefale Pandekagebilen. Preben og Pilekonen i Ålum, Inger​

08. september

​2013

Indlæg af Helle

Holdte min 50 års fødselsdag d. 24-08. Valg af mad faldt på Pandekagebilen. Var meget spændt på, hvad gæsterne ville syntes om det, men havde bestemt ingen grund til bekymring.

Det var en kæmpe oplevelse, god service og alle var meget begejstret og meget mætte :)

Tusind tak for skøn aften og dejlige søde pandekagebagere. Hilsen Helle​

04. september

​2013

Indlæg af Bente og Morten​ Bast Aaby

Vi havde bestilt Pandekagebilen til vores bryllup d.31. august 2013, det har vi bestemt ikke fortrudt.... Det var SÅ godt og vores gæster var også helt vilde med det. Så vil du prøve noget utraditionelt, så bestil Pandekagebilen:-) Det er en oplevelse!

Tak for rigtig god mad og ikke mindst service! Det er ikke sidste gang, vi bestiller jer:-)

Bente og Morten​

01. september

​2013

Indlæg af Ulla Kløcker

Det var en stor succes at have Pandekagebilen på Sjælland lørdag den 24. August. Alle vores gæster har rost maden og synes det var en sjov og anderledes oplevelse:

Tak for en rigtigt underholdende og imødekommende servering.

Ulla & Bo​

27. august

​2013

Indlæg af Sonja Eskerod Madsen

Vi var til familiekomsammen på Hærvejens Lejrskole i Hammer og fik dejlige pandekager med fint fyld serveret af to dejlige piger. Pandekager er jo både til børn, som der var mange af - og til voksne som også er glade for pandekager til forret, hovedret og dessert.

Tak skal I ha` piger for en dejlig menu.

venlig hilsen Sonja

26. august

​2013

Indlæg af Peter Piltoft

Tak til Jette og Janne fra Pandekagebilen for et dejlig show / mad med et smil.???????

06. august

​2013

Indlæg af Anne Sofie V. Henriksen

Vi her fra Herredsvejen 1 i Hørning vil gerne have lov at sige tusind tak for besøget af Pandekagebilen lørdag den 3. August 2013, hvor både vi og alle vores gæster fik en oplevelse, der gik langt over alles forventninger.

Både stemningen og maden var helt vildt godt, og vi vil med glæde anbefale det til alle. Et er at maden er super lækker, men prikken over i'et er klart det søde, glade, imødekommende og underholdende personale, som laver og serverer den.

Tak for en rigtig god aften, vi er stadig mætte af de lækre pandekager.​

30. juli

​2013

Indlæg af Helle Eriksen

Vi havde D. 6 juli besøg af Pandekagebilen i anledning af fødselsdag/studentergilde ?? Py... ha.... Vi er stadig mætte af de helt igennem fantastiske pandekager - det var et kæmpe hit ??

Tak til Claus for behagelig telefontale ved bestilling og stor TAK til Jette for den super flotte betjening ??

Kan varmt anbefale Pandekagebilen.

04. juli

​2013

Indlæg af Conny Pallesen

Mange tak til pandekagebager Christian for at lave en masse pandekager til gæsterne ved Tines bachelorgilde.

Alle roste maden til skyerne og syntes, at det var en rigtig god afveksling til den mad, man sædvanligvis får.

Jeg skal til hver en tid anbefale Pandekagebilen til alle og enhver, der gider høre på mig :-)​

02. juli

​2013

Indlæg af Rikke Honoré

Jeg er glad for, at jeg havde bestilt Pandekagebilen til mit studentergilde mandag den 24. juni, for det var helt fantastisk!

Claus var både humoristisk og rigtig god til at lave lækre pandekager. Alle gæsterne roste maden og manden til skyerne. Tak fordi du gjorde min dag god med din humor og pandekager. Dine pandekager var de bedste! :-D

Mange hilsner fra en glad student Rikke​

01. juli

​2013

Indlæg af Christina Knudsen

Pandekagebilen var jo bare helt fantastisk. I lørdags havde jeg fornøjelsen af maden fra Pandekagebilen, som jeg havde bestilt til et surprice party for min mand. To søde og super friske piger mødte op og lavede de lækreste pandekager. Al oprydning omkring madlavningen osv. klarede de helt selv og man skal som værtinde ikke tænke på noget overhovedet.

Min gæster var også helt vilde og jeg tror ikke, at det er sidste gang at I er i Voldby.

Tusind tak for lækker mad og stor ros til de to piger, som var helt i top.​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk