Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kører i hele landet

Op til 700 personer

Pandekager ad libitum​

Pandekagebilens gæstebog​

28. april

​2015

Indlæg af Margrethe Jensen

Var så vældig heldig at vinde en fest fra pandekagebilen.

Maden var bare helt i top, hold nu op vi blev mætte. Det hele var så lækkert.

Servicen fra kokken var kanon og han var rigtig god til at snakke med gæsterne
👍👍👍👍👍 herfra​

26. april

​2015

Indlæg af Susanne Skjold Petersen

Tak for super lækker mad til vores søn konfirmation i dag. Alle blev mætte og fik rigeligt at spise. Lækker pulled pork :-)


Kan bare anbefales.

21. april

​2015

Indlæg af Lone og Hans Vendelbo

Vi vil gerne takke for super lækre pandekager d. 12.4.15, til Andreas' konfirmation 😋 Speciel skal vores pandekagemand Torben, have en stor tak. Alle vores gæster var meget imponerede over hans fantastiske humør og glade væsen👍

TAK fordi I var med til at gøre dagen perfekt, med lækker mad og godt humør 😊

Mvh Andreas, Hans og Lone​

20. april

​2015

Indlæg af Linda Marx

Tak for dejlig mad i går d. 19-04-15 ved Marcus' konfirmation. 

Alle gæster blev vist godt mætte .. en sød Kasper til at lave pandekagerne, det var fint. Dog var det lidt synd, at dagens hovedperson var syg - så han kunne ikke engang spise desserten, som var det, han havde set mest frem til. Vegetaren i selskabet var ovenud tilfreds med SIN mad (den gad vi godt ha opskriften på) ..

så alt i alt en fantastisk madoplevelse, der vil blive talt om længe .. Tak​

13. marts

​2015

Indlæg af Malene Petersen​

Tusinde tak for en skøn servering af pandekager. Det hele var bare super godt og vi er glade for, at vi valgte Pandekagebilen til min mands 60 års fødselsdag d 11-3-2015.
Claus kom med godt humør og lækre pandekager. Han havde en meget fin måde, at lytte til hver enkelt gæst, om de var 3 eller 75 år gamle, så fik de præcis det, de ønskede sig.


Det er IKKE sidste gang vi holder pandekagefest.
Vi anbefaler det varmt.

Malene Petersen​

16. februar

​2015

Indlæg af Birthe og Jim

1000 tak for rigtig dejlig mad og godt humør fra personalet. Vi og vores 80 gæster var meget tilfredse med maden, har kun fået positiv reaktion fra gæsterne på maden og serveringen, også fra vegetaren.

Kan kun varmt anbefales til andre som vil prøve noget nyt og spændende.

Knus Birthe og Jim, Albøge​

09. februar

​2015

Indlæg af Birgitte Gregersen

Pandekagebilen leverede en super lækker menu til vores kobberbryllup den 7.2.15. Claus og Kasper leverede maden og en kæk bemærkning 😊. 

Alle blev meget mætte, selv kartoffel og sovs-entusiasterne.

Mange meget tilfredse hilsner fra Birgitte og Poul, Mors.​

02. februar

​2015

Indlæg af Cecilie

Vi brugte dem i weekenden til barnedåb og det var super lækkert :)
Dejligt personale som kunne hjælpe alle - både allergikere, kræsne og børnene.

Kan kun varmt anbefale dem videre til alle andre :)​

01. februar

​2015

Indlæg af Pernille og Poul Rasmussen

Hej Claus
Tusinde tak for mad (pandekager) til vores datters 18 års fødselsdag d.17 Januar 2015 i Randers.


Det smagte skønt og du vil blive husket længe for dit gode humør og de lækre pandekager.


Hilsen familien Rasmussen i Randers 😃​

10. januar

​2015

Indlæg af Niels Ove Svarre

Godt Nytår.
Dejligt at tænke tilbage på en fantastisk aften med mad fra Pandekagebilen. Alt var som aftalt og alle 100 gæster blev stopmætte af de meget lækre pandekager. 

Det kunne ikke være mere perfekt til min 50 års fødselsdag, og der er kommet mange roser fra gæsterne som jeg hermed viderebringer til Janne, Anne og Jette. I gjorde det super godt.

Med venlig hilsen Niels Ove Svarre. Grindsted.​

14. december

​2014

Indlæg af Majbrit Fechter

Vi holdt kobberbryllup i november, folk troede de skulle have suppe, steg og is. Vi valgte heldigvis noget helt andet. Pandekagebilen var noget helt andet, men passede rigtig godt til vores fest. Fantastisk forret, efterfulgt af rigelig hovedret, og til sidst pandekager med is.

Maden var super god, og alle fik lige hvad de ønskede. Stor ros til pandekagebilen for et super arrangement, vi havde en rigtig god aften.

Tak for mad :-)​

22. oktober

​2014

Indlæg af Kamilla Skov

Tak for nogle totalt lækre pandekager, som du lavede til min mands 40 års fødselsdag. 

Alle har rost dem til skyerne - Uhmm de var gode. Glæder os til næste gang vi skal have dem, havde gæster med som bor halvanden time fra jer, og de vil have dem til deres konfirmation, fordi de var de bedste, de havde smagt;-))

Ses igen​

14. oktober

​2014

Indlæg af Gitte Boelt

Så fik jeg endelig kommet til tasterne....Vi havde fornøjelsen af at have 2 søde unge piger på besøg fra Pandekagebilen den 16. august.

Både maden og pigernes måde at være på blæste vores gæster tilbage i sæderne. Ingen havde prøvet den slags før....det er nok fordelen ved at købe jer til arrangementer på Sjælland...😃 


Alle som en, børn og voksne synes vildt godt om konceptet - og som værter var det skønt ikke at skulle tænke på noget som helst angående maden....næste gang får I nok også lov til at tage opvasken...😉​

03. oktober

​2014

Indlæg af Louise

Jeg holdt min 30 års fødselsdag i lørdags den 27. september 2014, og havde inviteret 45 tøser, som skulle forkæle deres smagsløg med lækre pandekager. Det er simpelthen et fantastisk koncept. Vildt lækre pandekager, og Troels der bare bidragede big time til den gode stemning (jeg tror egentlig også han morede sig :-)).

Det var på alle måder en god oplevelse, som får mine bedste anbefalinger - alle gæster var super tilfredse, og mange har efterfølgende spurgt efter flere informationer på jer. Så keep up the good work :-).

Bedste hilsner fra Louise​

02. oktober

​2014

Indlæg af Anja Christiansen

Lørdag d. 20.9 fejrede jeg min 50 års fødselsdag, hvor jeg overraskede gæsterne med pandekager. Jeg har kun fået positiv respons, velsmagende, mættende, anderledes og Claus klarede det hele med et smil og en kvik bemærkning..

Kan kun anbefale Pandekagebilen til jeres næste fest :-)​

20. september

​2014

Indlæg af Claus

Det smager for godt :-)​

10. september

​2014

Indlæg af Anette Gadegaard

Har haft fornøjelsen af Pandekagebilen til min sidste fest. Det var en rigtig god oplevelse. Dejlig mad, festlig betjening og yderst rimelig pris.

Kan bestemt anbefales.

03. september

​2014

Indlæg af John Jul Sørensen

Tusind tak - godt gået, en stor aftenmenu med alt som der sig hører til og tak for den gode betjening og de mange smil vi fik..​

03. september

​2014

Indlæg af Jesper M. Christensen

Det blev til et rigtig godt arrangement med god info både før og under serveringen. Mange tak for en god oplevelse for både gæster og værter.

Jeg giver gerne min anbefaling af Pandekagebilen.dk til andre :)

03. september

​2014

Indlæg af Helle Nielsen

Tak for besøget d. 24. aug. til Emils studenterfest !


En stor succes, ikke mindst p.gr.a. Troels og hans professionelle håndtering af vores frokost. Hvert bord fik pandekager på nærmest èn gang, og selve pandekagen var dejlig tilpas let, så der var plads i maven til at smage alle 3 retter. Det er svært at fremhæve noget, men desserten (svømmende i likør) var min favorit - en skam man kun kunne knibe en enkelt ned ;o)


Meget, meget lækkert og fint arrangement !

03. september

​2014

Indlæg af Tage Jensen

50 års fødselsdag hvor vi havde valgt luksusmenu. Super god og mættende oplevelse både for os og gæster. Har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne.

Rigtig god betjening af Troels/Pandekagebilen. Vi vælger gerne Pandekagebilen igen.

Tusind tak for en god oplevelse.​

25. august

​2014

Indlæg af Suzan Kaas

Vi havde igår fornøjelsen af Claus og hans nye medarbejder til vores datters dåb 24/8! Det var et yderst vellykket arrangement og bestemt ikke sidste gang vi vil have dem ud :-)

Det var alt der spillede - lækker velsmagende og mættende mad, glade, smilende og humoristiske folk og bare en super oplevelse!

Der kan kun komme de varmeste anbefalinger til Claus og hans folk herfra! Det gælder både for os som værtspar og alle vores gæster :-)​

25. august

​2014

Indlæg af Peter Ingeslev

Tak for kage, det var fornem service. Der var bred enighed om, at det var over alt forventning. Det kan klart anbefales, også til større selvskaber.

De mætteste hilsner,
Peter Ingeslev
Hundslund

24. august

​2014

Indlæg af Susse

Jeg havde fornøjelsen af at have Pandekagebilen ude til fødselsdag/farvel fest d. 4. August. Hele selskabet var meget overrasket og meget fornøjet med maden og betjeningen. 

Det var en rigtig god oplevelse og det er ikke sidste gang, at vi har bestilt hos dem :-) :-)

24. august

​2014

Indlæg af Kamma, Vejle

Ja, vi havde også booket Pandekagebilen - for anden gang - til en 60 års fødselsdag og det var endnu en gang en succes. Tusinde tak til den søde unge mand som var i Nørre Vilstrup forsamlingshus lørdag den 23/8 - super flink og høflig, ham kan I godt være stolte af og super god mad endnu engang.

Hilsen Kamma fra Vejle​

07. august

​2014

Indlæg af Jette Hansen

Hejsa,
Mange tak for dejlig mad samt frisk og venlig betjening (Kasper) d. 02-08-2014.
Det vil jeg helt sikkert anbefale til venner og familie.

Mvh.
Jette Hansen​

03. august

​2014

Indlæg af Heinrich Abrahamsen

Hyggeligt at besøge jer i Odder til byfesten. Godt gået til Mie - hun klarede sig da godt​

24. juli

​2014

Indlæg af Astrid Fruensgard Prip

Lørdag den 12/7 havde vi besøg af Troels og Pandekagebilen til min søns studenterfest. 

En super dejlig fest, ikke mindst pga. de lækre pandekager med velsmagende fyld samt Troels, som var imødekommende og smilende og passede pandekagebagningen ind efter festens og gæsternes "tempo". En smagsmæssig oplevelse ud over mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Pandekagebilen til en hver fest. Eneste minus er, at jeg ikke bare lige kan hyre Pandekagebilen til at komme forbi og bage pandekager til 12-15 gæster :-).

Hvis jeg en anden gang skal holde fest for > 30 gæster så bestiller jeg Pandekagebilen igen :-).

07. juli

​2014

Indlæg af Eva Keblovszki

2 x 70 år - 35 gæster - lørdag den 5.7.14


Superdejlig oplevelse - hovedret 2 x pandekager - dessert pandekager med is.
Ovenud tilfredshed blandt gæster og værtsfolk - dejlig mad - hurtig, kompetent og særdeles venlig betjening fra bådes Jettes og "føllet" Anne - Stor tak.​

07. juli

​2014

Indlæg af Helle Bøje

Kære Pandekagebil
Tusind tak for en fantastisk oplevelse med lækre pandekager og Claus, der bare havde helt styr på det hele. Claus skal have de bedste anbefalinger fra mig og mine gæster ved min 50 års fødselsdag d. 28/5-14.


Mvh Helle​

02. juli

​2014

Indlæg af Ninna

Vi havde Pandekagebilen til mit studentergilde den 28 Juni. 


Troels, som skulle lave pandekagerne, ankom en time før maden skulle serveres, hvor han gik i gang med at gøre klar, dette gjorde at der kom ro på, samt at det hele ikke var så presset. Der var en god service, og alle fik hurtigt noget at spise, dette gav en behagelig stemning, og der var under hele serveringen, meget stor imødekommenhed fra Troels.

Pandekager og fyld var super lækkert, alt i alt, kunne vi ikke havde ønsket os en bedre aften..!!​

01. juli

​2014

Indlæg af Lise Huulgaard

Den 27. juni havde vi studenterfest, og vi havde derfor Pandekagebilen på besøg.


Pandekagerne smagte dejligt, og personen der stod for at lave pandekagerne var venlig og meget imødekommende. Alle gæsterne syntes pandekagerne var super gode!

Vi kan varmt anbefale Pandekandebilen, det var både en sjov og nem måde at havde gæster på.​

30. juni

​2014

Indlæg af Tine Dam

Vi havde jer til 50-års fødselsdag her i Aulum d. lørdag d. 28 juni :)


Det var nogle lækre pandekager og vi fik rigtig mange rosende ord omkring maden.
Folk var benovet over smagen og måden I taklede det på, flere mente, at I var noget hurtigere end når man får buffet :) Så det var meget vellykket og vi vil gerne anbefale jer til andre :)

Venlig hilsen Søren og Tine Dam​

21. juni

​2014

Indlæg af Kaj M. Ovesen

En herlig betjening - god på service - tog hensyn til alle, og en super mad.
SUPER SUPER.

Hilsen
Kaj.​

18. juni

​2014

Indlæg af Søren Lodberg Rasmussen

Vi havde Pandekagebilen til vores barnedåb og det var en fantastisk god oplevelse. 

Maden var super og alle gæster - både store og små, havde stor ros til både mængde og smag :-) Og personalet gav med smil, humor og imødekommenhed os alle en god dag. 

Derfor kan vi kun give vores varmeste anbefalinger af Pandekagebilen og det er ikke sidste gang vi prøver det!​

Få et tilbud

Udfyld formularen, og vi ringer dig op med et godt tilbud.  

Du kan også bestille / booke menuen her.

Firma

Pandekagebilen

CVR: 31460743

Adresse​

Alrøvej 66

8300 Odder

Kontakt

Telefon: 23 96 13 49

E-mail: info@pandekagebilen.dk