Sådan kom vi i gang med at bage pandekager til fest

Vores pandekage succes startede lidt ved en tilfældighed...

I 2006 var Claus forpagter af den lokale sportshal i Ørting, og vi ville gerne tilbyde noget specielt i cafeteriet, hvor vi i forvejen serverede et varmt måltid om fredagen.

Vi havde været til et arrangement, hvor der blev serveret fyldte pandekager og syntes godt om ideen. Derfor anskaffede vi de første stegere til pandekagebagning i cafeteriet. Der blev taget rigtigt godt imod ideen og snart fik vi forespørgsler på pandekager til de første fester.

I løbet af nogle år måtte vi vælge, om Claus skulle være forpagter af hallen eller fuldtids-pandekagebager. Som I kan forstå, faldt valget på pandekagerne og Pandekagebilen var en realitet. Det har vi aldrig fortrudt og glæder os hver gang, vi skal af sted til et nyt arrangement med bil, fyld og pandekagedej.

Igennem årene har vi brugt et mindre bjerg af æg og mel, en tilsvarende flod af mælk og Pandekagebilen har tilbagelagt et hav af kilometer. I 2011 regnede vi ud, at den havde kørt så mange kilometer, at det svarer til en tur rundt om jorden og lidt til...

Så er der lige historien om navnet. Faktisk var det en af vores første kunder, der gav os ideen. Han havde bedt os komme til en butiksindvielse, hvor han havde inviteret den lokale børnehave på pandekager og i invitationen skrev han, at han fik besøg af "Pandekagebilen". Vi syntes om det, og det har hængt ved siden.

Kig rundt på siderne og se de pandekage menuer, vi kan tilbyde til din fest.