Pandekagebilens Gæstebog

Velkommen til vores gæstebog.

Efter mange af de arrangementer, vi tilbereder pandekager til, får vi en tilbagemelding fra kunderne. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os over ros og lærer af kritikken, der heldigvis er langt imellem. I gæstebogen kan du læse om de oplevelser, vores kunder har haft med en pandekage menu til deres fest.

Mange hilsner,

Claus og Tina, Pandekagebilen

 

27

Jun

2017

Indlæg af Jens Helmin

Vi havde fornøjelsen af Pandekagebilen til min 60 års fødselsdag. For pokker hvor var det godt.
Maden smagte himmelsk, og Thomas var en super pandekagebager som med godt humør og kække bemærkninger bidrog til at det blev en dejlig dag.
Eneste minus var at vi havde meget "skrub af mad" i overskud 😊 Gæsterne var ikke sultne efter sådan en gang lækre pandekager.
Vi vil gi Pandekagebilen vores bedste anbefaling 👍👍
Med venlig hilsen Jonna og Jens
07

Jun

2017

Indlæg af Ellen Margrethe Sørensen

Jeg havde fornøjelsen af at have Pandekagebilen til konfirmationsfest den 3. juni 2017. Servicen var helt i top; festlig og humoristisk pandekagebager, som havde flair for det hele - og sikke lækre pandekager - mums! Mange tusinde tak - det hele klappede bare. Vil klart drage nytte af jer ved anden festlig anledning.
Mvh. Ellen Sørensen
05

Jun

2017

Indlæg af Mariann

Vi takker for den fine service vi fik af Claus og de søde piger, han havde sendt ud til os, da vi holdt 50 års fødselsdagsfest for Peter lørdag den 3. Juni 2017.
Alle roste maden og var mætte og tilfredse.
Min lille niece på 6 år var i hopla, da hun fik lov til at komme om og hjælpe med at lave pandekager og skærer bananer.
I får vores bedste anbefalinger.
Mange hilsner fra
Peter og Mariann
04

Jun

2017

Indlæg af Susanne

Kan kun give mine allerbedste anbefalinger af Pandekagebilen. Bestilte Pandekagebilen til vores søns barnedåb. Fra første kontakt var der styr på tingene.
Pandekage bager Thomas leverede varen, og alle vores gæster (2-91 år) fik en masse dejlige pandekager og ikke mindst en stor oplevelse. Stor tak til Thomas for at være med til at skabe en hyggelig og afslappende stemning.
01

Jun

2017

Indlæg af Himmerlands Vikar- og Hjemmeservice, Inger Jensen

Tak for et vellykket firma arrangement den 24. maj, med pandekager til store og små. Der blev bespist ca. 100 personer af de venlige og hyggelige pandekagebagere. Kan varmt anbefale konceptet til andre, både private og firmaer.
01

Jun

2017

Indlæg af Ina

Stor ros til Sanne der lavede pandekager (og underholdning) til min datters konfirmation d. 25/5-17. Alle hyggede sig og snakker stadig om pandekageoplevelsen. Det er ikke sidste gang vi får Pandekagebilen ud :-)
22

May

2017

Indlæg af Merethe Pedersen

Hej - Sanne var på besøg ;) Superhygsomt, lækre pandekager og alle gæster var glade, mætte og overrasket over, hvor godt det var. Sanne var supergod til at servisere gæsterne og underholdningseffekten af, at lave lige netop dette er genial - alle snakker med alle og vi når faktisk hele vejen rundt uden at tænke over det. Stor tak til Sanne herfra ;) <3
20

May

2017

Indlæg af Susse Olsen

Jeg var til konfirmation d 6. maj i Tilst ved Århus som gæst og konfirmanden havde bestilt en af jeres biler, hvor 2 søstre betjente den. Da jeg hørte det, tænkte jeg, nej det bliver for meget - men jeg trækker hver en tanke tilbage. Det var super lækkert og ikke spor for meget. Det var et perfekt makker par, de 2 søstre. De lavede en super dejlig og sjov service med en betjening, der bare var i top. Kan kun varmt anbefale Pandekagebilen. Tusind tak. Gæsten fra Kegnæs
15

May

2017

Indlæg af Camilla

Pandekagebilen kan helt klart anbefales. Super søde søstre bagte pandekager med højt humør, og hele konceptet er bare så serviceminded og lækkert. Dagen før festen ringede jeg for at bestille lakosefrit til en af gæsterne, og det var slet ikke noget problem. Nemt og meget velsmagende til alle aldre.
14

May

2017

Indlæg af Bibi

Hejsa.
Vi havde konfirmation d 12. maj og havde inviteret 46 gæster og havde bestilt Pandekagebilen, og kan give den bedste af alle anbefalinger og mega mange roser. Det smagt vidunderligt og Berit, som var vores kok, hun gjorde det super super til et kæmpe UG.

TUSIND TAK FOR EN SUPER OPLEVELSE.

Med Venlig Hilsen Familien Jokumsen Fra Assentoft.
14

May

2017

Indlæg af Charlotte storgaard

De største roser til Pandekagebilen / personale!
De to piger der var hos os i fredags st.bededag, var super dygtige, hjælpsomme, smilende og meget imødekommende. De var meget professionelle og leverede nemt og hurtigt lækre pandekager!
Ingen ventede og maden var 100% i orden.
08

May

2017

Indlæg af Mette

I går søndag d. 7. Maj 2017 havde vi besøg af Pernille og Berit fra Pandekagebilen, og jeg er stadig helt oppe og køre over, hvor skønt det hele var. Begge piger var meget professionelle og både vores gæster og os var såå imponerede over både dem og den fantastiske mad de lavede til os! En anden ting er hurtigheden, vi var knap 60 personer og ingen ventede mere end få min. Som min svigerfar sagde, da det var vores bords tur, som den sidste "det kan ikke passe, det var jo de andre borde først"!! Stor respekt herfra vh Mette
04

May

2017

Indlæg af jens

Hejsa. Holdt 50 års føs'da den 29. april 2017 og kan kun sige, at alle gæsterne og værterne var utroligt glade for maden - og betjeningen var helt i top. Var virkelig en super oplevelse for os som værter. Skulle ikke bekymre os om noget hverken før eller efter. Og prisen kan vi absolut ikke klage over. TAK FOR KANON MAD OG GOD BETJENING. Vh Jens Peter og Dorthe
01

May

2017

Indlæg af Gitte Sørensen

Den 23.04.2017 holdt vi vores søn konfirmation. Vi siger TUSIND tak for den fantastiske mad. Da Pandekagebilen ankom, var der helt styr på tingene. Thomas og Sofie kom med overskud, smilende og en rolighed, som gjorde at vi som værter kunne slappe helt af.
Thomas fortalte om maden på en sjov og levende måde. Vi var 58 personer og det kørte bare med maden. De unge mennesker der næsten kan spise os ud af huset fik kamp til stregen. Det der også var rigtigt godt var, at børnene var VIP, og det synes de var meget sejt. Thomas og Sofie var SUPER gode til at lave sjov med folk. Vi har fra gæsterne kun roser til Pandekagebilen. Så I får travlt fremover....Vores søn har allerede spurgt, om vi ikke kan bestille jer til hans fødselsdag...Vi siger igen TUSIND Tak for det hele. Vi ses snart igen.
01

May

2017

Indlæg af Gitte Støchkel

Havde besøg af Pandekagebilen til vores datters konfirmation den 29.4.17. Berit og Jacob styrede slagets gang, de servicerede 70 gæster med højt humør. Maden var super go', men hold nu op hvor det mætter. Vi vender helt sikkert tilbage ved anden lejlighed. Vh Johnny og Gitte

Bestil tilbud / book menuen

Det er nemt at få et tilbud eller sende en booking til os.

 

Pandekager med Elite-smiley

Vores høje standard er belønnet af Fødevarestyrelsen...